Sertéshús saját levében, 600 g
Kód: 8385Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
SERTÉSHÚS SAJÁT LEVÉBEN
A saját levében eltett sertéshús egy olyan legenda, ami nem akar többnek látszani, mint ami. Lehet, hogy nem olyan fancy, mint egy proteinszelet, de simán odaver. Nyilván attól függ, épp mihez van kedved.
Egy viszont biztos, ez a szaftos, tisztességesen elkészített sertéshús tele van fehérjével, fantasztikusan finom, és annyira univerzális, hogy bármikor jól jön.
Kézműves feldolgozás, ahol csak a 100% minőség mehet átA minőségért gond nélkül tűzbe tesszük a kezünket. A húst gondosan válogatják, kézzel darabolják és üvegbe töltik egy kis hodoníni hentesüzemben. A sertéshúst ráadásul alaposan megtisztítják a zsírtól, így csak a legtisztább, legszebb darabok kerülnek hozzád. Minden üvegben kiváló minőségű, extra sovány sertéshús van, egy kevés sóval és piros borssal fűszerezve a saját receptjük szerint, így érvényesül a természetes, tiszta íz. Nincs hozzáadott víz, nincs semmi felesleges. A kellemesen kenhető, lágy állagért, aminek köszönhetően a hús remekül rákenhető a kenyérre, kizárólag a saját szaftossága felel. |
![]() |
![]() |
Egy finomság, ami mindig kéznél vanEzt a húst nem kell hűtőben tartanod. Íz- és minőségromlás nélkül elvan 1–40°C között is. Ha megjön a kedved, csak letekered a fedőt, és már eheted is. Eheted kanállal, vagy rákenheted egy jó szelet kenyérre. Tökéletes például:
De ugyanígy lehet alapja bármilyen receptnek is. Csak rajtad, az ízléseden és a konyhai kreativitásodon múlik, mit hozol ki belőle. |
Összetevők
Tápérték 100 g termékben
Tárolás
Forgalmazó
Származási ország
Gyártva Csehországban.
Kiegészítő paraméterek
| Kategória: | Hús |
|---|---|
| EAN vonalkód: | 0764460216943 |
| Diéta szerint: | gluténmentes, cukormentes, laktózmentes |
| Élelmiszerek: | Hús |
| Összetevők: | Sertéshús |
| Kiszerelés (g): | 600 g |
| Táplálás: | egészséges táplálkozás |
| Márkák: | Protein a Co |
| Feldolgozás: | Hús |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzést. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.
